Πολιτικη

Λαμπρόπουλος για το κλείσιμο των σχολείων σε όλη τη χώρα

"Το μέτρο αυτό λήφθηκε την κατάλληλη στιγμή", είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος. 

Ο κ. Λαμπρόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρκαδία 93.8, μίλησε για το μέτρο που λήφθηκε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, για να κλείσουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, "το μέτρο αυτό λαμβάνεται την κατάλληλη στιγμή από την Κυβέρνηση, όταν τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι λίγα", τόνισε ο ίδιος.

Οσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας:

"Το κλείσιμο των σχολείων, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου, έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, πριν σημειωθεί μεγάλη εξάπλωση του ιού. Φυσικά, θα πρέπει να συνδυαστεί με την "ατομική ευθύνη" που οφείλει ο καθένας μας να επιδείξει, προστατεύοντας τον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο. Πιστεύουμε, επίσης, πως, καθώς τα νοσοκομεία δεν απασχολούνται αποκλειστικά με τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, θα πρέπει όλοι να φροντίσουμε ώστε να μην υπάρξει συμφόρησή τους".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.