Πολιτικη

Μητσοτάκης σε μαθητές: "Η χρονιά δεν χάνεται, οι Πανελλήνιες θα γίνουν"

"Oι Πανελλήνιες θα γίνουν, έχουμε δεσμευτεί, ελπίζουμε όλα να πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάλογα με το πόσο θα κρατήσει αυτή η περιπέτεια."

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τέθηκαν σε πιλοτική λειτουργία από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία προκειμένου να διαταραχθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η σχολική χρονιά λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνει και η χώρα μας.

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία αποτελεί το πλέον πρόσφορο μέσο για να διατηρήσουν οι μαθητές, οι σπουδαστές και οι φοιτητές την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό και μάλιστα καθησύχασε τη μαθητική κοινότητα λέγοντας ότι «οι Πανελλήνιες θα γίνουν, έχουμε δεσμευτεί, ελπίζουμε όλα να πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάλογα με το πόσο θα κρατήσει αυτή η περιπέτεια. Ο κόπος σας δεν πάει χαμένος, η χρονιά δεν χάνεται και θα πρέπει να συνεχίσετε και να προσαρμοστείτε όπως και όλοι μας σε αυτές τις ειδικές αντιξοότητες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και βέβαια με καλή διάθεση όλοι να συμμετέχουμε όσο πιο πολύ μπορούμε με τα καινούργια ψηφιακά εργαλεία τα οποίας μας δίνει το υπουργείο και τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας». Επίσης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η τεχνολογία μπορεί να καταστεί σύμμαχός μας στην περίπτωση αυτή.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.