Πολιτικη

Δ. Σπάρτης: Να μην χρεώνονται τέλη για τραπεζοκαθίσματα

Ανακοίνωση μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις εστίασης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σπάρτης: 

"Καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι επιχειρήσεις εστίασης πλήττονται άμεσα από τα μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Σπάρτης ανακοινώνει ότι θα εισηγηθεί άμεσα στην Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο (δια περιφοράς), για χρονικό διάστημα 4 μηνών, οι καταστηματάρχες να μην χρεώνονται τα δημοτικά τέλη για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινοχρήστους χώρους και πλατείες! 

Καθώς τα τέλη αυτά είναι ετήσια, θα εισηγηθεί να υπάρξει έκπτωση 34% επί του συνολικού ποσού.

Για τις άδειες κοινοχρήστων χώρων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων που ήδη έχουν χορηγηθεί και πληρωθεί εφάπαξ, να γίνει επιστροφή του ποσού της μείωσης με απόφαση Δημάρχου.  

Η Δημοτική Αρχή εξετάζει επίσης και άλλους τρόπους ελάφρυνσης των συμπολιτών μας, στα πλαίσια, φυσικά, και των δικών της οικονομικών δυνατοτήτων!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.