Πολιτικη

ΚΕΔΕ σε Δήμους: "Κωδικοποίηση απαντήσεων σχετικά με τον Κορωνοϊό"

Γραμμή ερωτημάτων σχετικά με τον κορωνοϊό, τα οποία απαντώνται καθημερινά από τους αρμόδιους φορείς δημιούργησε η ΚΕΔΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η ΚΕΔΕ ενημερώνει με επιστολή της, ότι σύνολο των Δήμων που έστειλαν μέχρι σήμερα ερωτήσεις καθώς και τις απαντήσεις που δόθηκαν στα ερωτήματα που τέθηκαν, μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη διεύθυνση: http://www.kedke.gr/covid-19/faq.

Η επιστολή της ΚΕΔΕ στους Δήμους:

Προς

Όλους Τους Δημάρχους της Χώρας

ΘΕΜΑ: «Κωδικοποίηση απαντήσεων σχετικά με τον Κορωνοϊό – Covid-19»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όλο αυτό το διάστημα που οι αντοχές της χώρας και των τοπικών μας κοινωνιών δοκιμάζονται από την επέλαση του Covid-19, η ΚΕΔΕ ξεπερνώντας το θεσμικό της ρόλο, επεδίωξε να σταθεί με υπευθυνότητα δίπλα στα αρμόδια για τη διαχείριση της κρίσης κρατικά όργανα, στους Δήμους και την κοινωνία.

Έχοντας συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης που έπρεπε ως χώρα να διαχειριστούμε, προτείναμε συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες, αφήνοντας όμως τις αποφάσεις για τους πλέον αρμόδιους, την επιτροπή των ειδικών.

Επιλέξαμε τη «θεσμική οδό» για να μεταφέρουμε τις απόψεις της Αυτοδιοίκησης μέσω των διαύλων επικοινωνίας που έχουμε με την Κυβέρνηση και τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, προκειμένου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να υπάρχει προς τα έξω μία και μόνο σοβαρή και υπεύθυνη φωνή. Αυτή της Κυβέρνησης.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.