Πολιτικη

Απολυμάνθηκαν πολυσύχναστοι χώροι στην Τρίπολη (photos)

Απολυμάνσεις στην Τρίπολη - Τζιούμης: "Ως γιατρός δε μπορώ να πω ότι η απολύμανση έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα".

Σε πολυσύχναστους κοινόχρηστους χώρους της Τρίπολης όπως στην πλατεία Κολοκοτρώνη, Αγίου Βασιλείου και στην Πετρινού έγιναν απολυμάνσεις προληπτικά για τον ιό του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε το προσωπικό του Δήμου. Ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε "Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος με την πανδημία. Ως γιατρός δε μπορώ να σας πω ότι η απολύμανση έχει αποτελεσματικότητα μεγάλη".

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα "μένουμε στο σπίτι", για να μην εξαπλωθεί ο ιός και ανέφερε περιστατικά στην Τρίπολη με παιδιά που πήγαιναν σε κλειστά σχολεία και έπαιζαν μπάσκετ, ο Δήμος αποφάσισε να βγάλει τα στεφάνια από τις μπασκέτες, "τα πράγματα είναι σοβαρά", τόνισε ο κ. Τζιούμης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.