Πολιτικη

Νέα υποστηρικτική δομή στην Βόρεια Κυνουρία

Ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: 

Δεν φοβόμαστε-προστατευόμαστε

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 ο Δήμος μας ενισχύει τις κοινωνικές του δομές με μια νέα, που έρχεται να εξυπηρετήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους αδύναμους.

Η υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης σε συνεργασία με το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι θα παρέχουν διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στοχεύοντας σε παροχές στους πολίτες που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το έχουν ανάγκη.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ηλικιωμένα άτομα ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές με το δημόσιο κ.α.

Η καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών θα γίνεται στα τηλέφωνα: 2755361200 & 2755361213 καθώς και στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.

Είμαστε εδώ για εσάς, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας και ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.