Πολιτικη

winamp wmp real qt

Κοντοζαμάνης: "Τρισδιάστατη εκτύπωση μασκών"

Η ενημέρωση του Αρκά υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Στην αξιοποίηση της τεχνολογίας της 3D εκτύπωσης προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να δημιουργηθούν αναλώσιμα και ανταλλακτικά για τις δομές όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό, την Τετάρτη.

"Σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, ήδη το υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει, σε συνεργασία με τις εταιρείες που διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία, την εκτύπωση προστατευτικών μασκών και ό,τι άλλο υπάρχει στην βιβλιογραφία της τρισδιάστατης εκτύπωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ό,τι αφορά αναλώσιμο υλικό και ανταλλακτικά εξοπλισμού, θα είμαστε σε θέση να το εκτυπώσουμε και στην Ελλάδα", ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας.

Η έλλειψη σε μάσκες είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.