Πολιτικη

winamp wmp real qt

Συμβολικό κλείσιμο στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του κοινού, μέτρα μείωσης διασποράς της πανδημίας covid 19 ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου χαιρετίζει την αγωνιστική στάση των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, οι οποίοι σήμερα έκλεισαν συμβολικά το Διοικητήριο, απαντώντας στις εκβιαστικές εντολές Νίκα για παρουσία όλων των εργαζομένων στην εργασία τους και διεκδικώντας το αυτονόητο: Μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του κοινού, μέτρα μείωσης διασποράς της πανδημίας covid 19. 

Απαιτούμε από την Περιφερειακή αρχή να πάψει να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους και να πάρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε όλες τις Υπηρεσίες, σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες.

Καλούμε τα όλα Σωματεία σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας, να απαιτήσουν και να επιβάλλουν τέτοια μέτρα. 

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση: 

Γόντικας Νίκος-Κελλάρης Γιάννης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.