Πολιτικη

Λαγός: "Παρακαλούμε τους δημότες να περιορίσουν τα απορρίμματα"

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Τρίπολης Γιώργου Λαγού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης, παρά του περιορισμούς που τίθενται κατά την επιβολή μέτρων για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού  COVID-19 (άδειες ειδικού σκοπού κ.α), εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες με μειωμένο προσωπικό πετυχαίνονται οριακά το σκοπό της.

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε τους δημότες, στο μέτρο του δυνατού να περιορίσουν την παραγωγή απορριμμάτων, ιδίως όσο αφορά ογκώδη απορρίμματα και κλαδέματα κήπων. Αν και είναι εποχή κλαδεμάτων παρακαλούμε η εργασία αυτή να αναβληθεί για αργότερα όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Επίσης το ίδιο ισχύει για τους καθαρισμούς αποθηκών, υπογείων κλπ.

Σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να απορρίπτονται απορρίμματα σε ρέματα και άλλους μη προβλεπόμενους χώρους , πράγμα που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Γεώργιος Λαγός

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.