Πολιτικη

"Καταγγέλλουμε τον Νίκα - Αφήνει τους εργαζόμενους στο έλεος"

"Καταγγέλλουμε τον Νίκα - Αφήνει τους εργαζόμενους στο έλεος του κορωνοϊού με το σύνθημα “όλοι στη δουλειά”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους υπάλληλοι της ΠΕ Μεσσηνίας. 

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας καταγγέλλει τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την εντολή που έδωσε ώστε, από σήμερα Πέμπτη 26/3/2020, όλοι οι υπάλληλοι να βρίσκονται στην εργασία τους μη λαμβάνοντας υπ’ όψη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τις εγκυκλίους που ακολούθησαν για μείωση- ελαχιστοποίηση του προσωπικού.

Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους εξυπηρετώντας τους Μεσσήνιους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες, τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων κλπ. Η Π.Ε. Μεσσηνίας, με την έναρξη των μέτρων προστασίας και εφαρμόζοντας την εγκύκλιο η οποία εκδόθηκε από 16/3/2020 που πρότεινε συγκεκριμένους τρόπους λειτουργίας των υπηρεσιών όπως: τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, εργασία από το σπίτι και εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία από προσωπικό ασφαλείας εκ περιτροπής, διασφάλισε την λειτουργία των Υπηρεσιών.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.