Πολιτικη

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων.

"Είναι σημαντική η απώλεια του Μανώλη Γλέζου για την πολιτική ζωή του τόπου. Εκπροσώπησε με αξιοπρεπή και αξιόλογο τρόπο, μέσα από τα έδρανα της Βουλής τον ελληνικό λαό", είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Βασίλης Οικονόμου (ΝΔ).

"Ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε ένας μεγάλος Έλληνας", ανέφερε ο Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) σημειώνοντας ότι "αφιέρωσε τη ζωή του στη δημοκρατία, την ελευθερία και τους αγώνες ενάντια στον φασισμό και έστειλε μήνυμα, πολλές δεκαετίες πριν, ότι το ναζιστικό σύμβολο, σε αυτή τη χώρα, θα είναι πάντα σκισμένο, ταπεινωμένο και πεταμένο στον κάλαθο της ιστορίας".

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.