Πολιτικη

Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου

Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

Υποστήριξε ότι "πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα".

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.