Πολιτικη

Καμπύλης: Το 50% του μισθού μας στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Τόσο ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής με έμμισθη θέση.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης γνωστοποιεί ότι:

Με αίσθημα ευθύνης προς τους συνανθρώπους μας, τα μέλη της Δημοτικής αρχής αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία ενέργεια συμβολισμού και αλληλεγγύης, απέναντι στους συμπολίτες μας, την κοινωνία και να σταθούμε έμπρακτα δίπλα τους αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο: κανένας να μη νιώσει μόνος μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ως κοινωνία, ως ανθρωπότητα.

Ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής με έμμισθη θέση προσφέρουμε το 50% της αποζημίωσης που λαμβάνουμε προκειμένου να ενισχύσουμε:

- το Κέντρο Υγείας Άστρους με υλικό που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του και

- την προσωρινή υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου μας προκειμένου να καλύψει τις έκτακτες και αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν αυτή την περίοδο για υγειονομικό υλικό-τρόφιμα-είδη πρώτης ανάγκης προς τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Σε αυτήν την κρίση κανείς δεν είναι μόνος του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.