Πολιτικη

winamp wmp real qt

Κικίλιας από Τρίπολη: "Ολοι να πειθαρχήσουμε"

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στην Τρίπολη και επισκέφθηκε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

Συναντήθηκε με όλους τους φορείς του νοσοκομείου, τον διοικητή, τον Υπεάρχη και το προσωπικό. "Χαίρομαι που έχουμε καταφέρει να ενισχύσουμε το νοσοκομείο με πάνω από 50 νοσηλευτές και γιατρούς", τόνισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε, τους ομογενείς, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τους βουλευτές για την υποστήριξη που δείχνουν για το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ο κ. Κικίλιας είπε κλείνοντας, "η προσπάθεια να υπερασπιστούμε την υγεία των συμπολιτών μας μέχρι αυτή την ώρα έχει πάει καλά. Ο Απρίλιος είναι κρίσιμος μήνας, κανένας από εμάς δε θέλει να δει τις τραγικές εικόνες που βλέπουμε σε άλλες χώρες. Όλοι να πειθαρχήσουμε".

Σε ερώτηση που δέχθηκε, για το αν θα γίνει νοσοκομείο αναφοράς το Παναρκαδικό, είπε "ο Περιφερειάρχης έχει συμβάλλει στη στήριξη του Νοσοκομείου. Όλος ο σχεδιασμός έχει να κάνει με το τι νοσηλεύει κάθε νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα παραμένουν ως έχουν".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.