Πολιτικη

Βλάσης: Το Άγιο Φως θα φτάσει όπου είναι δυνατόν (video)

Ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών θα το παραλάβει το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Οπως γνωστοποίησε δεν θα υπάρξουν ειδικές πτήσεις για τη μεταφορά του.

Κανονικά, αν και όχι με την επισημότητα άλλων χρόνων, θα γίνει η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Αθήνα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, όπως είπε στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης.

"Το Άγιο Φως θα έρθει κανονικά, όχι με την  επισημότητα που γινόταν παλαιότερα και γιατί πρώτα απ' όλα μας ενδιαφέρει η δημόσια υγεία", τόνισε. 

Στο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα επιβαίνει μόνο ο Έξαρχος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο βοηθός του και εκπρόσωπος της εκκλησίας της Ελλάδος, περιέγραψε ο κ. Βλάσσης.

Στην Ελλάδα θα το παραλάβει ο ίδιος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, "θα γίνει προσπάθεια να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη της Ελλάδος, σίγουρα όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα υπάρχουν ειδικές πτήσεις για να το μεταφέρουν, όποιες είναι προγραμματισμένες και όπου μπορεί να πάει θα πάει". 

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.