Πολιτικη

Βλάσης: "Μεγάλο μπράβο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο" (video)

Επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Συνάντηση τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασία για τον κορωνοϊό, με το προσωπικό και τους νοσηλευτές του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.

Συνεχάρη το προσωπικό και τη βοήθεια που προσφέρει στους πολίτες. Μίλησε με τους γιατρούς για τις ελλείψεις που υπάρχουν και τόνισε πως υπάρχει επάρκεια υλικού μέχρι αυτή την ώρα.

Ως υφυπουργός Εξωτερικών ο κ. Βλάσης, μίλησε για τα θέματα στην ομογένεια και δήλωσε πως ο κορωνοϊός δεν ξεχωρίζει εθνικότητες, υπάρχουν πολλά κρούσματα.

Κλείνοντας ο Κώστας Βλάσης μίλησε για το Άγιος Φως, τονίζοντας πως θα έρθει με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην Ελλάδα, όμως ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα καταφέρει να πάει σε όλα τα σπίτια, "το τελετουργικό θα γίνει κανονικά, σημασία έχει όμως να μένουμε σπίτι", είπε χαρακτηριστικά. 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.