Πολιτικη

Αναβάθμιση Κέντρων Υγείας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό, έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό, έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 24 Απριλίου, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Στην ίδια συνεδρίαση, επίσης, εγκρίθηκε το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας έργου προϋπολογισμού 563.000 ευρώ που αφορά εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων και Λεωνιδίου.

Ακόμα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τον προσωρινό μειοδότη του έργου αναδιαρρύθμισης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

Εξ άλλου, εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα, α) βελτίωση και συντήρηση της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου (τμήμα Σταυροδρόμι – όρια νομού Αρκαδίας), με προϋπολογισμό 552.000 ευρώ και β) αποκατάσταση των κελιών του κτηριακού συγκροτήματος της Μονής Ταξιάρχη Μιχαήλ της Μούρας Παλαιοχωρίου, στην Κυνουρία, με προϋπολογισμό 2.775.000 ευρώ.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.