Πολιτικη

Χαρδαλιάς: Ξεχάστε τις εκδρομές την Πρωτομαγιά

Συστάσεις προς τους πολίτες να μην κάνουν σχέδια για την Πρωτομαγιά, έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

"Η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Και μπορεί να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη φάση, αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε σε ποιο στάδιο της προσπάθειας βρισκόμαστε σήμερα", είπε ο υφυπουργός, σχολιάζοντας την αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε και τον μεγάλο αριθμό άσκοπων μετακινήσεων, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ανέφερε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς, "ο ιός είναι εδώ, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, και χτυπάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και πριν. Μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο η καθημερινότητα μας δεν θα είναι ίδια όπως την ξέραμε. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε αλλιώς, με πρώτο μέλημα την προστασία της δικής μας υγείας και των συνανθρώπων μας". Ο κ. Χαρδαλιάς είπε, ότι τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας επίσημα θα ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για την σταδιακή άρση των μέτρων. "Η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο, μελετώντας όλα τα δεδομένα", πρόσθεσε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.