Πολιτικη

"Κλείδωσε" για την Τρίτη το διάγγελμα Μητσοτάκη

Κυριακή αποφάσεων για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχοντας πλέον στα χέρια του τις εισηγήσεις των ειδικών καλείται να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Ακόμα και σήμερα επικρατεί αναβρασμός στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού με τους πολίτες κλείστηκε την Τρίτη το απόγευμα όπου μέσω διαγγέλματος θα ανακοινώσει την επόμενη μέρα για καταστήματα, χώρους εστίασης αλλά και την επιστροφή των εργαζομένων στους χώρους εργασίας.

Δύσκολη εξίσωση η οποία ζητά λύση με σκοπό η χώρα αποκτήσει σιγά σιγά μία κανονικότητα. Μέχρι σήμερα ωστόσο, δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση. Άλλωστε όπως είναι ήδη γνωστό η ημερομηνία – ορόσημο για την επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι η 4η Μαΐου. 

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.