Πολιτικη

Τατούλης: Ο κ. Νίκας και το...παραμύθι του για το φυσικό αέριο

Η αντίδραση της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" με αφορμή την εξαίρεση και της Τρίπολης από το πρόγραμμα έλευσης φυσικού αερίου.

"Ψεύτικα αποδείχθηκαν τα μεγάλα λόγια του κ. Νίκα αφού σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) εξαιρέθηκαν όλες οι πόλεις της Πελοποννήσου από την έλευση του φυσικού αερίου.

Στο συγκεκριμένο 5ετές πρόγραμμα με ενέργειες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής είχαν ενταχθεί στην πρώτη φάση οι πόλεις Κόρινθος, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη και Μεγαλόπολη και στη δεύτερη φάση οι πόλεις Καλαμάτα και Σπάρτη.

Ζητάμε άμεσα την ανάκληση της εξαίρεσης της Πελοποννήσου, η οποία δημιουργεί μεγάλο αναπτυξιακό πρόβλημα στην Περιφέρεια μας και συρρίκνωση της τοπικής μας οικονομίας στις ιδιαίτερες, κρίσιμες στιγμές που αντιμετωπίζουμε", αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.