Πολιτικη

Σωτ. Παπαδημητρίου: Να γίνει διάβημα διαμαρτυρίας

Εντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Τρίπολης για την εξαίρεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το φυσικό αέριο.

"Είναι θλιβερό και ταυτόχρονα εκνευριστικό να αποκόπτεται μια ολόκληρη περιφέρεια από 5ετή σχεδιασμό μιας μορφής ενέργειας όπου την αναμέναμε ως μάννα εξ ουρανού.

Το φυσικό αέριο θα λειτουργούσε ως κινητήριος δύναμη ανάπτυξης σε μια περιοχή - Περιφέρεια που συνεχώς αποψιλώνεται (βλέπε ΔΕΗ, ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, κλπ) . Κάτι το οποίο είχε φανεί ως δέσμευση από την προηγούμενη κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΔΑ.

Επειδή εμείς πρέπει να δούμε τα του οίκου μας, κάνω δημόσια έκκληση στο Δήμαρχο Τρίπολης και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, να συγκληθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα.

Πρέπει να γίνει διάβημα διαμαρτυρίας αλλά και αντίδρασης", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.