Πολιτικη

Αμετακίνητοι Βλάσης, Κοντοζαμάνης σε πιθανό ανασχηματισμό

Πιθανό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έως το τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου.

Στο δίλημμα «ανασχηματισμός ή εκλογές τώρα» ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, απάντησε και, ως εκ τούτου, πιθανότατα και εντός Μαΐου, εφόσον επιστρέψουμε τις επόμενες εβδομάδες στην περίφημη «κανονικότητα» (σ.σ. 25 Μαΐου «ανοίγουν» και τα νησιά) και το Μαξίμου σταθμίσει την διαφαινόμενη αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Παιδείας ενόψει πανελλαδικών (σ.σ. ξεκινούν στις 15 και ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου),   ο Κ. Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνησή του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό δεν σημαίνει ότι στα σενάρια του Μεγάρου Μαξίμου δεν υπάρχουν εκλογές. Απλώς, με τον ανασχηματισμό είτε του Μαΐου-αρχές Ιουνίου είτε του τέλους Ιουνίου -αρχές Ιουλίου, «καίγονται» αυτά του Ιουλίου και παραπέμπονται, ανάλογα με τις εξελίξεις, τον Σεπτέμβριο.

Αναφορικά με τον ανασχηματισμό, οι πληροφορίες , με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κάνουν λόγο για αποχώρηση πέντε υπουργών και διψήφιου αριθμού (11) υφυπουργών και αντίστοιχη είσοδο εξωκοινοβουλευτικών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο νέο υπουργικό συμβούλιο.

Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον Αρκά βουλευτή και υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση, καθώς και τον υφυπουργό Υγείας και εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος της κυβέρνησης Βασίλη Κοντοζαμάνη να συνεχίζουν στα υπουργικά τους πόστα...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τις πιθανές αλλαγές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.