Πολιτικη

Β. Κοντοζαμάνης: Ανησυχητικές οι τοπικές εξάρσεις (video)

Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε προετοιμασμένοι και για το καλοκαίρι και για ενδεχόμενη δυσμενή εξέλιξη, σημείωσε ο Αρκάς υφυπουργός υγείας.

"Μας ανησυχούν οι τοπικές εξάρσεις αν και επιδημιολογικά πάμε καλά", ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, με αφορμή την κατάσταση στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

"Γίνεται ιχνηλάτηση και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Δεν εφησυχάζουμε είμαστε προετοιμασμένοι και για το καλοκαίρι και για ενδεχόμενη δυσμενή εξέλιξη", πρόσθεσε και επανέλαβε ότι στόχος είναι η επαναφορά του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην κανονικότητα.

"Μετράμε καθημερινά επιδημολιογικά τη νόσο, θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων", ανέφερε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε όσα είπε ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.