Πολιτικη

Πέτσας: Αύριο ανακοινώνεται ο τρόπος που θα ταξιδεύουμε

Το πρωτόκολλο για τις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές ανακοινώνεται αύριο όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στα μέτρα που αίρονται από την προσεχή Δευτέρα 18 Μαΐου, αλλά και για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Είπε ακόμα ότι αύριο ανακοινώνονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές.

Ερωτηθείς αν από Δευτέρα θα αρχίσουν οι αεροπορικές μετακινήσεις είπε ότι όλα αυτά θα ανακοινωθούν αύριο και πως έτσι κι αλλιώς αρχίζουν από την Δευτέρα 18/05 τα ταξίδια προς την Κρήτη.

"Από τη Δευτέρα επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις καθώς και οι μετακινήσεις από και προς την Κρήτη. 

Την ίδια μέρα επανέρχονται στις τάξεις και οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου αλλά και του Γυμνασίου. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα ζωολογικά πάρκα και οι βοτανικοί κήποι, επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι, ξεκινούν οι πρόβες και τα κινηματογραφικά γυρίσματα πάντα με αυστηρούς κανόνες προστασίας", πρόσθεσε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.