Πολιτικη

Τραπεζοκαθίσματα: "Νευρική κρίση" στους Δήμους

Αναστάτωση και "νεύρα" στους Δήμους προκαλεί η τροπολογία του υπ. Εσωτερικών για τα τραπεζοκαθίσματα, η οποία, αν και ακόμη δεν έχει κατατεθεί, πρέπει να ψηφισθεί έως την Πέμπτη από τη Βουλή.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, η τροπολογία είναι προγραμματισμένο να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού:"Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη", το οποίο ωστόσο αναμένεται να ψηφισθεί από τη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή, μετά το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης! 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι που ήδη είχαν λάβει πρωτοβουλίες με μέτρα ελάφρυνσης για επαγγελματίες (μείωση δημοτικών τελών κτλ), καλούνται να συνθέσουν ξανά ένα δύσκολο «πάζλ», πιεζόμενοι από αιτήματα ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης, που βλέπουν ως ευκαιρία την επέκταση της δραστηριότητάς τους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.