Πολιτικη

winamp wmp real qt

Θεοδωρικάκος: H κυβέρνηση θα καλύψει τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η κυβέρνηση στηρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο θέμα των απωλειών, λόγω μειωμένων δημοτικών τελών, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Όπως διαβεβαίωσε, από το βήμα της Βουλής, η κεντρική κυβέρνηση θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω ενδεχόμενης μείωσης εσόδων από δημοτικά τέλη.

Υποστηρίζοντας την τροπολογία του στο νομοσχέδιο για τον καταδυτικό τουρισμό, για δυνατότητα επέκτασης των άδειων τραπεζοκαθισμάτων, αλλά και τη δυνατότητα μείωσης των δημοτικών τελών σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό,ο κ. Θεοδωρικάκος ερωτήθη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη, εάν η κυβέρνηση προτίθεται να θεσμοθετήσει ότι οι οικονομικές απώλειες από τους δήμους θα καλυφθούν με αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.