Πολιτικη

Φυσικό αέριο, ΕΣΠΑ και ΠΔΕ στη συνάντηση Νίκα - Γεωργιάδη

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Παρασκευή 22 Μαΐου, στην Αθήνα, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και θέματα σχετικά με το ΕΣΠΑ και την αναθεώρηση του ερχόμενου Ιουνίου, καθώς και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε η αξιοποίηση της ανενεργού μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής στην Κορινθία, στο τμήμα Κόρινθος – Δερβένι, η λειτουργία των Βιομηχανικών Περιοχών, αλλά και οι προοπτικές επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την οποία -και συγκεκριμένα για την ΒΙΠΕ Τρίπολης- έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο περιφερειάρχης προσκάλεσε τον υπουργό να επισκεφθεί την Τρίπολη για συζητήσει με δήμους και Επιμελητήρια σχετικά με αναπτυξιακά θέματα.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.