Πολιτικη

"Για τη Μεγαλόπολη οφείλουμε κάθε προσπάθεια και στήριξη"

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά.

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή τις επαφές του για το ζήτημα του οικιακού φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό και αναφέρει: "Από την σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά, τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για την Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση Κωστή Μουσουρούλη και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών για την παροχή φυσικού αερίου στο σύνολο των κατοίκων και των επιχειρήσεων της πόλης. 

Για τη Μεγαλόπολη οφείλουμε κάθε προσπάθεια και στήριξη όχι μόνο για το φυσικό αέριο αλλά και για την εξασφάλιση συνθηκών εγκατάστασης νέων επιχειρήσεων".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.