Πολιτικη

Μητσοτάκης: Πρώτο μου μέλημα να στηρίξω τον κόσμο της εργασίας

Τηλεδιάσκεψη με εργαζόμενους διάφορων κλάδων, με αντικείμενο τη νέα πραγματικότητα που προκάλεσε η πανδημία στους χώρους της οικονομίας και της απασχόλησης, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, από προσωπικά βιώματα που αφηγήθηκαν οι εργαζόμενοι, τη θετική επίδραση που είχαν οι αλλεπάλληλες δέσμες μέτρων που υλοποίησε η κυβέρνηση για την προστασία της απασχόλησης.

Ο Μητσοτάκης και οι στόχοι της κυβέρνησης

Τόνισε ότι πάγιος και κύριος στόχος της κυβέρνησης είναι η διαφύλαξη θέσεων εργασίας, η διατήρηση των εισοδημάτων, η στήριξη των ανέργων αλλά και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού της χώρας, στο πλαίσιο της στρατηγικής που προτάσσει την επιδότηση της εργασίας από την παροχή βοηθημάτων ανεργίας.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.