Πολιτικη

Σημαντικές αποφάσεις για έργα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Τις διαδικασίες για την υλοποίηση σημαντικών έργων προώθησε με τις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Τις διαδικασίες για την υλοποίηση σημαντικών έργων προώθησε με τις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή 29 Μαΐου, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την διενέργεια διαγωνισμού για το έργο αντιδιαβρωτικής προστασίας της παραλίας στην Αίπεια του Δήμου Μεσσήνης, στην Π.Ε. Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ.

Επίσης, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμών για έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας συνολικού προϋπολογισμού 1,84 εκ. ευρώ και ειδικότερα, α) της συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Γαρέα – Μαυρίκι – Βέρβενα (600.000 ευρώ), β) της συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού δρόμου Τρίπολης – Σπάρτης, στο τμήμα που υπάγεται στην Π.Ε. Αρκαδίας (400.000 ευρώ), γ) της αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων της λαϊκής αγοράς και του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου στη Μεγαλόπολη (550.000 ευρώ) και δ) του εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας του Άστρους (290.000 ευρώ).

Η Οικονομική Επιτροπή, επίσης, ενέκρινε την διαδικασία για να προχωρήσει ο διαγωνισμός που αφορά την εκτέλεση του έργου εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, στη Λακωνία (προϋπολογισμός 180.000 ευρώ), καθώς και το πρακτικό της κήρυξης προσωρινού αναδόχου για το έργο αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, στην Αργολίδα (προϋπολογισμός 500.000 ευρώ).

           

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.