Πολιτικη

Συνεδρίαση ΕΛΓΑ για τα προβλήματα σε ελιές, κερασιές της Αρκαδίας

Την άμεση ενίσχυση των αγροτών συζήτησαν στελέχη του ΕΛΓΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα

Τα προβλήματα που προκάλεσε στις καλλιέργειες ο πρόσφατος πρόωρος καύσωνας και τρόποι αντιμετώπισής τους αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη του ΕΛΓΑ, οι διευθυντές των ΔΑΟΚ από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και ο βουλευτής Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία Νεοκλής Κρητικός. Από πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν σταλεί έγγραφα στον Περιφερειάρχη, σχετικά με ζημιές σε καλλιέργειες από καιρικά φαινόμενα, όπως σε ελιές εξαιτίας της έντονης ζέστης και σε κερασιές λόγω πάγου και χαλαζιού.

Ο κ. Νίκας διευκρίνισε πως θα δοθούν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα "πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο της γεωργίας", είπε χαρακτηριστικά. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.