Πολιτικη

Πελοπόννησος: Προστασία για τους ΧΑΔΑ ζητά το υπουργείο

Μέτρα επιτήρησης και προστασίας για τους ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητεί το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Την επίβλεψη και την προστασία των χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου επισημαίνει με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για τον συντονισμό διαχείρισης αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος.

Ο γ.γ. στο εν λόγω έγγραφό του -συνημμένη στο οποίο περιέχεται έκθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ΧΑΔΑ της Περιφέρειας- κάνει υπενθύμιση “όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται από τους ΟΤΑ ,που στην περιοχή ευθύνης τους υπάρχουν χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων, για την αποφυγή πυρκαγιών”.

Καταλήγοντας, ζητεί από την Περιφέρεια “τη συνδρομή της, κατά το δυνατόν, με στόχο την προστασία των κατοίκων, των περιουσιών τους και του περιβάλλοντος εν όψει της αντιπυρικής περιόδου”.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.