Πολιτικη

winamp wmp real qt

Το ΚΙΝΑΛ αρωγός σε όλα τα προβλήματα της Μεγαλόπολης

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών φορέων της Μεγαλόπολης.

Συναντηθήκαμε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη με τον Β. Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, τον Γ. Αρβανιτίδη Τομεάρχη Ενέργειας της Κ.Ο., τον Χάρη Δούκα, Γραμματέα Ενέργειας, το Μόσχο Κορασίδη αν. Γραμματέα Περιβάλλοντος και τους Σ. Τσιριγώτη πρ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα Ξανά Μαζί και Κ. Μιχόπουλο πρ. Δήμαρχο Γόρτυνος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή ∙ καθώς και τους Δ. Γιώτη και Π. Κακαβά, υπαλλήλους της ΔΕΗ και Δημοτικούς συμβούλους Μεγαλόπολης.

Συζητήσαμε τα φλέγοντα θέματα της τηλεθέρμανσης και του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη καθώς και τα ζητήματα που ανακύπτουν με την παύση της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων. Κατατέθηκαν προτάσεις και συμφωνήθηκε το Κίνημα Αλλαγής να αναδείξει όλα τα προβλήματα και να είναι αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών φορέων.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.