Πολιτικη

Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός έφτασε στο σημείο μηδέν

Ο Yπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εξήγησε πως ο ελληνικός τουρισμός έφτασε στο σημείο μηδέν.

Ο υπουργός τόνισε πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια της διαφωνίας και πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις. "Είμαστε μία ανάσα πριν από το άνοιγμα του τουρισμού," είπε, προσθέτοντας πως αυτή η χρονιά δεν μπορεί να κριθεί με όρους του 2019.

Τα δεδομένα, είπε ο Χάρης Θεοχάρης παίζουν μεγάλο ρόλο στην ασφάλεια των πολιτών και ο τουρίστας πρέπει να έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία που θα τον κάνουν να νιώσει πραγματικά ασφαλής.

Για τη διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού, είπε πως έπρεπε να καταλάβουν σε ποιους απευθύνονται φέτος αφού 7 στους 10 που θα τη δουν, δεν θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας αυτή τη χρονιά. Πρέπει, είπε, να συντονιστούμε και με αυτούς, "πρέπει να συντονιστείς με το συναίσθημα, κάνουμε μια φιλόδοξη προσπάθεια να μπραντάρουμε το ελληνικό καλοκαίρι ως προϊόν."

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.