Πολιτικη

Τρουπής: Οι προσωπικές διαφορές δεν έχουν θέση στους θεσμούς

Σε ρόλο... "πυροσβέστη" ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

"Κεραυνός εν αιθρία" προέκυψε στην Αρκαδία με την "κόντρα" μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Δημάρχου Γορτυνίας.

Μια, φαινομενικά, τυπική διαδικασία υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Θεσμικών φορέων, εξελίσσεται σε "πόλεμο" δηλώσεων μεταξύ προσώπων με σημαντικές θέσεις στα τοπικά "πράγματα".

Προηγήθηκε η ιδιαίτερα "καυστική" επιστολή του Δημάρχου Γορτυνίας, κ. Κούλη, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλώνεται η διακοπή κάθε σχέσης με το Επιμελητήριο.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο κ. Τρουπής δήλωσε πως πάνω απ όλα τον ενδιαφέρει η αξιοποίηση του κτήματος Τριανταφυλλίδη.

"Οι προσωπικές διαφορές δεν έχουν θέση στους θεσμούς" συμπλήρωσε, λέγοντας πως ο δικός του ρόλος ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι κατεξοχήν συμβιβαστικός κ συμφιλιωτικός.

Η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την ερχόμενη Παρασκευή- εκτός απροόπτου..- , αναμένεται να λειτουργήσει.." πυροσβεστικά".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.