Πολιτικη

H "Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά" για το έργο στον Αγιο Σώστη

Ανακοίνωση της παράταξης του τέως δημάρχου.

Την περασμένη εβδομάδα δήμος Τρίπολης και ΔΕΥΑΤ ανακοίνωσαν το έργο ύδρευσης στην Τεγέα για το οποίο η παράταξη "Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά" αναφέρει:

"Αλλάξαμε την καθημερινότητα των δημοτών μας με μια σειρά έργων που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να υλοποιούνται όπως αυτό στον Άγιο Σώστη, Δημοτική Ενότητας Τεγέας, του Δήμου Τρίπολης.

Τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν από τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στις αρχές του 2019, με φορέα χρηματοδότησης του έργου το Υπουργείο Εσωτερικών – πρόγραμμα “ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ”. 

Σε πολύ λίγο θα υλοποιηθεί και αυτό αφού βγήκε ο ανάδοχος του έργου που προβλέπει την αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης (αμιαντοσωλήνες) με νέους αγωγούς. 

Το συνολικό μήκος του δικτύου θα είναι περίπου 3.500 m και θα κατασκευαστεί από αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς για μεταφορά πόσιμου νερού".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.