Πολιτικη

Γ. Πετρίτσης: Πως γίνεται να υλοποιείς το ΜΗΔΕΝ και να καμαρώνεις;

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου με την παράταξη Νέα Πελοπόννησος.

Το δήθεν μηδενικό έργο που παρέδωσε η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη (κατά τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή), συνεχίζει να υλοποιεί στο ακέραιο η νυν Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα.

Πως γίνεται να υλοποιείς το ΜΗΔΕΝ και να καμαρώνεις τόσο πολύ, είναι άλλης ερμηνείας και ίσως πιο γραφικής αντιμετώπισης πλέον !!!

Για του λόγου το αληθές οι σχετικές ΑΔΑ: 

1 . «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Ε.Ο. Νο7 ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΓΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ – ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ» Προϋπολογισμός μελέτης : 1.500.000 ευρώ 

Ημερομηνία δημοπράτησης : 20-2-2019 

ΑΔΑ : 6ΤΞΑ7Λ1-ΗΛΘ 

2.«ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΑΤΟ – ΣΟΥΛΙ – ΚΑΣΤΑΝΙΑ - ΓΚΟΥΡΑ», 

Προϋπολογισμός μελέτης : 2.300.000 ευρώ 

Ημερομηνία δημοπράτησης : 14-2-2019 

ΑΔΑ : 6ΠΑ37Λ1-ΣΦΜ 

Για εμάς τα μέλη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» πάντως αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι όλα τα έργα που δρομολογήσαμε και χρηματοδοτήσαμε, μπαίνουν σε τελικό στάδιο προς υλοποίηση παρόλο που υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής. Η ουσιώδης διαφορά μας είναι αυτή. 

Εμείς χαιρόμαστε και επικροτούμε όλα τα θετικά που γίνονται από την σημερινή Περιφερειακή Αρχή, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα είναι προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Εσείς δυστυχώς προσπαθείτε να «βαφτίσετε» όλα αυτά τα έργα ως δικά σας, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά και δυστυχώς για εσάς το γνωρίζουν καλύτερα οι πολίτες αυτών των περιοχών ότι δεν έχετε κοπιάσει στο ελάχιστο για την υλοποίηση αυτών.

Και κάτι τελευταίο και ίσως ακόμα πιο σημαντικό από την αλήθεια που συστηματικά κρύβετε για τα έργα :

Τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης των δύο αυτών έργων ( και όχι μόνο αυτών ) τα συνέταξαν οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε Κορινθίας και όχι η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. Με τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Κορινθίας είχαμε όλα αυτά τα χρόνια άριστη συνεργασία και τους εμπιστευόμασταν απόλυτα ( και δυστυχώς το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό). 

Το να λέτε δημόσια κ. Γκιολή ότι : « Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή απαξίωνε την τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και στήριζε την τεχνική υπηρεσία της Έδρας ( Τρίπολη ), ενώ εμείς ( εσείς δηλαδή ) τώρα την εμπιστευόμαστε και την στηρίζουμε» και ταυτόχρονα, εσείς οι ίδιοι αναθέτετε, την σύνταξη μελετών στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. και ΟΧΙ στους μηχανικούς που υπηρετούν στην Τεχνική Υπηρεσία της Ενότητας, είναι από τα ανεξήγητα φαινόμενα που χρήζουν άλλων εξηγήσεων ίσως πιο πονηρών !!! 

ΥΓ. Η ανάθεση σύνταξης μελετών με προϋπολογισμό 140.000 ευρώ σε συνέχεια άλλων 170.000 ευρώ που εγκρίθηκαν προ ολίγων ημερών στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε έγινε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία πήρε βέβαια την θετική ψήφο για μια ακόμα φορά από την παράταξη του κ. Δέδε !!!

Ο  Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Κορινθίας
Γιώργος Πετρίτσης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.