Πολιτικη

Συνάντηση περιφερειάρχη με τον πρόεδρο του οργανισμού Special Olympics

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Special Olympics Hellas Διονύσιο Κοδέλλα και τους συνεργάτες του.

Στην διάρκεια της συνάντησης  ο Δ, Κοδέλλας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις δράσεις του οργανισμού, που αφορούν κυρίως την ανάπτυξη των δυνατοτήτων ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού, με απώτερο σκοπό την κοινωνική τους ένταξη.

Ο στόχος του οργανισμού, ανέφερε ο πρόεδρός του, είναι η δημιουργία σε βάθος τριετίας ενός δικτύου το οποίο θα αναπτυχθεί σε είκοσι μία πόλεις, μέσω του οποίου θα υλοποιούνται αθλητικές δράσεις που θα απευθύνονται σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εξαιρετικά αισθητοποιημένη σε ζητήματα ατόμων που χρήζουν υποστήριξης και ως εκ τούτου θα συνδράμει -ηθικά, αλλά και οικονομικά- την προσπάθεια του οργανισμού στηρίζοντας τις δράσεις του.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.