Πολιτικη

Νίκας: "Η Τρίπολη δεν πρέπει να γεμίσει σκουπίδια"

Αποδεκτό από τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα το αίτημα έκτακτης ανάγκης για τον Δήμο Τρίπολης - Νίκας: “Δε θα κάνουμε δρόμους ή γεφύρια θα αντιμετωπίσουμε τα απορρίμματα”.

Αποδεκτή έκανε την πρόταση του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, να κηρυχθεί ο Δήμος Τρίπολης σε έκτακτη ανάγκη λόγω των  απορριμμάτων. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε, μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης η οποία απαγορεύει στον Δήμο Τρίπολης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση των απορριμμάτων του τον χώρο στον οποίο τα διέθετε μέχρι τώρα.

“Η Τρίπολη δεν πρέπει να γεμίσει σκουπίδια, θα υπογράψω την κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, δήλωσε ο Νίκας.

Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της κεντρικής διαχείρισης και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση, για το θέμα των απορριμμάτων.

Ενώ παράλληλα, o Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα αποκαταστήσει τους χώρους, που πηγαίνουν τα απορρίμματα και πως εντός του έτους 2020, θα έχει “κλείσει” αυτό το θέμα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.