Πολιτικη

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καμιά δέσμευση Θεοδωρικάκου

Νέα κινητοποίηση για ΒΑΕ με παναττική στάση εργασίας.

Τη συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Παναττική στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις 30 Ιουνίου από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί και στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που έχει αποφασιστεί για τις 8:30 το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), πραναγγέλλει με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ και σημειώνει:

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την χθεσινή τους κινητοποίηση και τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ότι δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω όσον αφορά στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όπως η διασφάλιση του καθεστώτος ασφάλισης των Β.Α.Ε., η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει τις ιδιωτικοποιήσεις και τη ενίσχυση των Ο.Τ.Α. με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.