Πολιτικη

Μακριά κι.."αγαπημένοι"! (photos)

Τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του "κορωνοϊού" σε πλήρη εφαρμογή στην Τρίπολη.

Ολόκληρος ο πρώτος όροφος του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης αξιοποιήθηκε, προκειμένου να "αραιώσουν" οι θέσεις των καθήμενων και να "πληρωθούν" οι σχετικές διατάξεις της εγκυκλίου που έχει αποστείλει το αρμόδιο υπουργείο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Ιουνίου 2020 διεξάγεται σύμφωνα με όσα προβλέπονταν ήδη εδώ και καιρό, καθώς δεν έχει "επικαιροποιηθεί" η σχετική οδηγία.

"Παιδιά, ήρεμα.."

Παρότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν "προσφέρονταν" για έντονες αντιπαραθέσεις, υπήρξε μια στιγμή όπου και οι "τόνοι" ανέβηκαν, λόγω..διαδικασίας! Ο δε Κώστας Τζιούμης "αναγκάστηκε να ζητήσει "ηρεμία" από μέρους των Δημοτικών Συμβούλων. Οπωσδήποτε, τα θέματα "πέρασαν" στη συντριπτική τους πλειοψηφία, παρότι υπήρξαν κάποιες αιτιάσεις αλλά και απορίες από την πλευρά της Αντιπολίτευσης.

Σμυρνιώτης για τ' απορρίμματα

Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" εξέφρασε την "απορία" του με το ποια είναι η σκοπιμότητα της κήρυξης του Δήμου Τρίπολης σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης", τονίζοντας παράλληλα πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί κανείς να γεμίσει η Τρίπολη σκουπίδια- σχολιάζοντας, ωστόσο, πως αυτό συνέβη όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος και δημιουργήθηκε ανάλογο πρόβλημα. 

"Κλασσική σκηνή": "Τοποθέτηση" επικεφαλής ενώ..οι άλλοι είχαν φύγει!

Στο τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης, περί αντιπυρικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης, ο κ. Γούργαρης, θέλοντας να καταγραφεί η διαφωνία του με το σχέδιο που ψηφίστηκε, προσπάθησε να τοποθετηθεί αλλά ήταν..αργά, διότι οι περισσότεροι Σύμβουλοι είχαν βγει ήδη από το..κτίριο! Προφανώς, δεν ήθελαν να "εκτεθούν" παραπάνω στον κίνδυνο μιας μόλυνσης από τη νόσο covid-19..

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.