Πολιτικη

Συνάντηση Βλάση με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα

Με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Enrique Viguera Rubio, συναντήθηκε ο Κώστας Βλάσης.

"Με τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Enrique Viguera Rubio. Συζητήσαμε τις δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσης και ενίσχυσης των δεσμών Ελλάδας και Ισπανίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος." 

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρέσβη της Ισπανίας, Enrique Viguera Rubio, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσης και ενίσχυσης τους.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι προοπτικές ανάληψης κοινών δράσεων με έμφαση στον πολιτιστικό, μορφωτικό και εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και η σημασία που αποδίδουν οι δύο χώρες στην εκμάθηση της ελληνικής και της ισπανικής γλώσσας εκτός συνόρων.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.