Πολιτικη

Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει, αλλά θα το μάθετε από εμένα

Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός.

Στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ 100,3 μίλησε τόσο για τις επιτυχίες της κυβέρνησης τους πρώτους 12 μήνες, όσο και για τα λάθη.

Τους πρώτους 12 μήνες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη η κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δύσκολες καταστάσεις και κλήθηκε να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Όπως είπε όμως ο πρωθυπουργός η δυσκολότερη όλων ήταν εκείνη του γενικού lockdown.

«Αναμφίβολα η δυσκολότερη απόφαση, ήταν η απόφαση μας να κλείσουμε τη χώρα. Έπρεπε να προτεραιοποιήσουμε την υγεία των πολιτών. Γνώριζα ότι θα οδηγούσα τη χώρα σε μια βαθιά ύφεση. Ελπίζω να δικαιωθώ. Κερδίζουμε την πρώτη μάχη.»

Η δυνατότητα ανάκαμψης αναμένεται να επιβεβαιωθεί, ωστόσο η χώρα είναι πιο ισχυρή από ό,τι ήταν πριν παρά την ύφεση.

Αυτό αποτυπώνεται και στις μετρήσεις, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. «Αυτό που με ενδιαφέρει στις μετρήσεις είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι η χώρα πάει πολύ καλά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τη συνέχεια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.