Πολιτικη

Χαρδαλιάς: "Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγύρια"

Το μπαλάκι στους δημάρχους πετάει για τα πανηγύρια και τον συνωστισμό που έχει παρατηρηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση για τις επιπτώσεις του Covid-19, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως είναι ευθύνη της αυτοδιοίκησης της κάθε περιοχής να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις και να σταθμίζει όλα τα ζητήματα που αφορούν την πανδημία προτού δώσου το πράσινο φως για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης.

"Πρέπει η αυτοδιοίκηση και ειδικά οι δήμαρχοι να αναλάβουν την ευθύνη τους απέναντι σε όλο αυτό. Ένα πανηγύρι γίνεται γιατί ένας δήμαρχος παραχωρεί έναν χώρο. Άρα εκ των πραγμάτων ο δήμαρχος που παραχωρεί τον χώρο, προφανώς έχει την ευθύνη να ελέγξει ότι τηρούνται τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που οι επιδημιολόγοι μας έχουν καταθέσει. Άρα, με την περισσή ευθύνη που όλον αυτόν τον καιρό πορευθήκαμε, μην περιμένουμε οριζόντιες νόρμες, ότι απαγορεύονται όλα τα πανηγύρια. Ο καθένας θα σταθμίσει τα δεδομένα της περιοχής του το είδος των εκδηλώσεων που πρέπει και αν πρέπει να γίνουν. Η προσωπική μου άποψη είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγύρια ούτε για συναθροίσεις ούτε για το παραμικρό. Είναι ώρα ευθύνης για τι τίποτα δεν έχει τελειώσει" ανέφερε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.