Πολιτικη

"Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για μεγάλη αύξηση στο κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη"

Το πρωί της Παρασκευής, συζητείται στη Βουλή, η επίκαιρη ερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Σε ανακοίνωσή του σήμερα (09/07) ο βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει προσπάθεια της κυβέρνησης να δώσει σε συγκεκριμένη εταιρεία το έργο και προαναγγέλλει τη χρήση κάθε νόμιμης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα : Γιατί θα αυξηθεί το κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη;

Οι προβλέψεις μας για μεγάλη αύξηση πάνω από 200% του κόστους θέρμανσης με την κατάργηση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη δυστυχώς επιβεβαιώνονται. 

Χωρίς εμπεριστατωμένα στοιχεία η Κυβέρνηση απορρίπτει μετά το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων να συνδέσει την τηλεθέρμανση με την 5η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με φυσικό αέριο.

Και βέβαια καταλήγουν να δίνουν μέσω «μνημονίων», χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία και διαφάνεια την κατασκευή του δικτύου, τη διαχείριση και ενδεχόμενα την προμήθεια του φυσικού αερίου σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Το Κίνημα Αλλαγής θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμη διαδικασία∙ Επιτροπή Ανταγωνισμού, Αρμόδιο Επίτροπο Ενέργειας, Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να υπάρξει διαφάνεια και διαγωνιστική διαδικασία προς όφελος των πολιτών.

Τα υπόλοιπα αύριο στις 11:00 κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στη Βουλή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Βουλής."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.