Πολιτικη

Μητσοτάκης: Αυξημένοι έλεγχοι σε μέσα μεταφοράς και χώρους διασκέδασης

Στο βάθος νέα μέτρα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η κυβέρνηση - Τηλεδιασκέψεις τρεις φορές την εβδομάδα

Η ανάγκη επαγρύπνησης και αυστηρής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και για τη χρήση μάσκας τονίστηκαν με έμφαση στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με επίκεντρο τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τα δεδομένα και διαπιστώθηκε ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε όμως για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους χώρους διασκέδασης, όπου θα ενισχυθούν οι έλεγχοι.

«Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μην διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα» τόνισε ο Πρωθυπουργός στους επιστήμονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ανέφερε δε ότι οι τακτικές τηλεδιασκέψεις, όπως η σημερινή, για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, θα συνεχιστούν τρεις φορές την εβδομάδα και τον Αύγουστο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.