Πολιτικη

Μητσοτάκης: "Δεν αντέχει η οικονομία νέο lockdown"

"Aντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε πια να πάμε σ' ένα καθολικό lockdown, δεύτερο καθολικό lockdown των οικονομιών μας", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι κ. κ. Μητσοτάκης και Λάσετ συζήτησαν τα σημαντικά μέτρα που ανακοινώθηκαν στη πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, που στοχεύουν στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την οικονομική ανάκαμψη στην ΕΕ, που επλήγη από την πανδημία του κορονοϊού. Συζητήθηκαν, επίσης, οι διμερείς οικονομικές σχέσεις εστιάζοντας στα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης σε ότι αφορά τις γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Οι προκλήσεις της πανδημίας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις προκλήσεις της πανδημίας και στις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για την έγκαιρη αντιμετώπισή της αλλά και στις πρόνοιες που έχουν ληφθεί για τη σταδιακή επανεκκίνηση του τουρισμού με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια όλων. Επισημαίνεται ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη και υποδέχεται ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, τους Γερμανούς επισκέπτες, λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης και προστασίας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.