Πολιτικη

Βλάσης: Τεράστια εθνική επιτυχία η υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου

Ανάρτηση του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών.

Ο Κώστας Βλάσης έγραψε χαρακτηριστικά:

Συνιστά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η σημερινή υπογραφή συμφωνίας οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου!! 

Πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια και σε όλα τα στελέχη του Υπουργείου που εργάστηκαν για τη συμφωνία αυτή!!

Μετά από 15 χρόνια διαπραγματεύσεων καταφέραμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, που είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο και η οποία επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας ότι τα νησιά μας έχουν κυριαρχικά δικαιώματα υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ.

Με μεθοδικότητα και δουλειά βάζουμε τέλος σε μια μακρά περίοδο αδράνειας και δισταγμών στην εξωτερική μας πολιτική, ακυρώνουμε στην πράξη το παράνομο Τουρκο-Λιβυκό μνημόνιο και αναδεικνύουμε τη χώρα μας σε πυλώνα σταθερότητας και νομιμότητας σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.