Εκλογες 2019

Η Α. Γαβρήλου υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Η παράταξη "Νέα Τρίπολη" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, ανακοίνωσε μία νέα υποψηφιότητα, που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019. 

"Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας και χαιρετίζουμε την απόφασή της να συμμετάσχει στο Ψηφοδέλτιό μας  στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τον Μάιο του 2019, μια νέα μητέρα, επιστήμονα και επιχειρηματία.

Η Αναστασία (Άννα) Κων. Γαβρήλου είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθεια που θα κληθούμε να αναλάβουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ανθρώπινο και ελκυστικό για κάθε νέο άνθρωπο που επιλέγει να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί στο Δήμο μας.

Το εγγυώνται η επιστημονική της κατάρτιση, η επαγγελματική της διαδρομή αλλά κυρίως οι εξαιρετικές δράσεις που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια – με συνεργασία της Διεύθυνσης, των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης που στεγάζεται στο  εμβληματικό κτίριο της Παιδαγωγικής μας Ακαδημίας. "

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.