Εκλογες 2019

Οι 21 πρώτοι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (video)

Τους 21 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Τρίπολης, ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου:

Παρουσιάζουμε σήμερα τους πρώτους υποψήφιους και πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός μας η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα συμπόρευσης των λαϊκών ανθρώπων για αγώνα και αλλαγή στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Απευθυνόμαστε σε όσους και όσες τοποθετούν τον εαυτό τους στην από δω όχθη, στην πλευρά που εκφράζει και υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.

Τους καλούμε σε συμπόρευση, να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι, απέναντι στην κοινή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Ε.Ε., απέναντι στους τοπικούς τους εκφραστές στο Δήμο Τρίπολης, γιατί χέρι – χέρι υλοποιούν την πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας. Είναι μικρός ο τόπος μας είναι γνωστή η πορεία του καθενός.

Οι αντίπαλοι συνδυασμοί λένε ότι έχουν υποψήφιους Δημάρχους ικανούς, δραστήριους που έχουν οράματα για τη σωτηρία του Δήμου και των Δημοτών. 

Το μόνο που δεν είπαν ακόμη είναι ότι είναι θεόσταλτοι, προσπαθούν να κρύψουν ότι όλοι είναι στελέχη των κομμάτων που κυβέρνησαν (της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ) και βαρύνονται με την πολιτική τους. Γιατί όλοι τους υπηρέτησαν με συνέπεια την αντιλαϊκή πολιτική σαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, σαν στελέχη Παρατάξεων.

Υπάρχει συσσωρευμένη λαϊκή πείρα όλα τα προηγούμενα χρόνια από την εναλλαγή στην κυβέρνηση των αστικών κομμάτων, υπάρχει πείρα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «της δήθεν πρώτης φοράς αριστερά» και από την εναλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου Τρίπολης.

Αυτή την περίοδο οι Δημότες μας βρίσκονται για άλλη μία φορά αντιμέτωποι με τα πλημμυρικά φαινόμενα, φαινόμενα που επαναλαμβάνονται μια ζωή.

Ας μην πάμε πολύ πίσω, είχαμε σοβαρές καταστροφές από τις πλημμύρες το 2002, το 2006, το 2012, το 2016, το 2017, το 2018 και τώρα.

Όλοι αυτοί ευθύνονται γιατί αποδέχτηκαν τα λεφτά που συγκεντρώνει το κράτος από τη φοροληστεία του λαού να δίνονται στο μεγάλο κεφάλαιο, δεν διεκδίκησαν και πάνω απ’ όλα δεν κινητοποίησαν τον κόσμο για να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα.

Με ποια λογική στα χρόνια της κρίσης δίνονται εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ επιχορήγηση στους Επιχειρηματικούς ομίλους που γέμισαν τα βουνά που περιβάλλουν το οροπέδιο της Τρίπολης με ανεμογεννήτριες για να μας πουλάνε το ρεύμα πανάκριβο και δεν διατέθηκαν τόσα χρόνια μερικά εκατομμύρια για σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα;

Με  δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, με ζεστό χρήμα, επιχορηγήθηκαν και τα συγκροτήματα των ανεμογεννητριών που είναι πάνω από τον κάμπο της Μαντινείας. 

Γιατί καρκινοβατούν για δεκαετίες τα έργα της Τάκας και της Κανδύλας που η ολοκλήρωσή τους θα μπορούσε να κρατήσει τους τελευταίους αγρότες στη γη τους που χρόνο με το χρόνο την εγκαταλείπουν αφού δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν;

Ποιοι ευθύνονται που τα νερά πέφτουν έξω από τον ταμιευτήρα της Τάκας;

Γιατί δεν πάνε λεφτά από τη φοροληστεία του κόσμου και για έργα ανάσχεσης των φερτών υλικών από τους χειμάρρους;

Για έργα εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα, εγγειοβελτιωτικά, έργα βελτίωσης των επαρχιακών και αγροτικών δρόμων;

Όλα αυτά τα γιατί και πολλά άλλα, πρέπει να γίνουν κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι λαϊκοί άνθρωποι, εργαζόμενοι – άνεργοι, νέοι – μαθητές – φοιτητές, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, επιστήμονες, συνταξιούχοι. Από τα λαϊκά στρώματα προέρχονται οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας.

Ανακοινώνουμε τους 21 πρώτους υποψήφιους που είναι:

(Δελτίο Τύπου) 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.